5 januari 2021

goede voornemens voor jouw huid in 2021

In 2021 zal ik ...

... zorgdragen voor mijn gezicht vanaf ik wakker word.


Omdat het belangrijk is om de huid de hele dag door te hydrateren is het aangewezen een dagcrème aan te brengen in de ochtend. Op die manier wordt de huid doorheen de dag gehydrateerd en met de Bubbles at Home dagcrème voelt de huid zijdezacht aan. Daarnaast beschermt het de huid ook tegen vervuiling en kan u zonder zorgen aan uw dag beginnen.

... mijn huid verwennen voor ik ga slapen.


’s Nachts heeft de huid tijd om uit te rusten en te bekomen van alle prikkels waarmee doorheen de dag moest worden omgegaan. Daarom is het belangrijk om de huid ’s nachts de middelen te geven om te herstellen, dit kan met een huidverzorgende nachtcrème die celvernieuwing stimuleert, zorgt voor een goede vochtbalans en een zachte, gladde uitstraling.

... rimpels onder mijn ogen voorkomen.


Om de huid onder de ogen optimaal te verzorgen en rimpels te voorkomen, is het aangewezen een oogserum te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de huidt wordt gevoed en verzacht. De omgeving rond de ogen is heel teer, waardoor het belangrijk is om deze zo lang mogelijk sterk en gezond te houden.

... mijn huid de optimale verzorging bieden.


In het bad of tijdens het douchen is het ook belangrijk om de huid te geven wat ze nodig heeft. Met bijvoorbeeld een stuk argan olie zeep wordt de huid verzorgd, wordt huidveroudering voorkomen en wordt ze gevoed met vitamine E. Deze zeep bestaat uit natuurlijke bestanddelen en is geschikt voor alle huidtypen. Daarnaast kan ze worden gebruikt op het gezicht en tegen huidproblemen als acné, kloven, striemen, …

... mijn handen blijven verzorgen.


Vandaag de dag is het belang van handhygiëne erg aanwezig, maar het wassen of ontsmetten van de handen kan de handen ook uitdrogen. Daarom is het belangrijk om ook een handcrème te gebruiken. De Bubbles at Home handcrèmes zijn verrijkt met mangoboter, kamille en goudsbloemextracten om de huid te hydrateren, maar ook zorg te dragen voor de broze nagels en nagelriemen. Ze maken de huid glad en zacht.
Lees ook