Dode Zee badzout witte ylang

€ 8,95

formaat
  • Heilzaam bij huidproblemen
  • Verfijnd aroma
  • Ontdek ons Dode Zee gamma
Dode Zee badzout met een hypoallergeen parfum van verfijnde, bloemige en zinnenprikkelende witte ylang. Het Dode Zee badzout reinigt, voedt en kalmeert de huid. Stimuleert celvernieuwing, verbetert de microbloedsomloop en versterkt het immuunsysteem. Het Dode Zee badzout werkt heilzaam als extra ondersteuning bij psoriasis, eczema en andere huidproblemen. Daarnaast heeft het een positief effect op hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn en reuma. Het badzout bevat Dode Zee mineralen en is pH-neutraal, vrij van parabenen, kleur- en geurstoffen.

De tip van catherine

  • Geniet optimaal van de doeltreffende werking van het Dode Zee zout en wikkel je lichaam na het bad in een badmantel en laat een uur rusten. Spoel je daarna af en dep de huid zachtjes droog.
  • Baden in hoogkwalitatief zeezout kan helpen bij het aanvullen van de mineralen die essentieel zijn voor de stofwisseling van onze huid.

Vul de bodem van het bad met heet water en voeg er minimum 800 g Dode Zee badzout aan toe. Wanneer het zout is opgelost, kun je meer water toevoegen. De ideale watertemperatuur bedraagt 36°C à 39°C voor een bad van 15 à 20 minuten. Dep je lichaam na het bad zachtjes droog, wrijf niet. Voor een relaxerend hand- of voetbad doe je hetzelfde met 100 g zout. Dit helpt om beter in te slapen!