Groene Thee zeep

€ 23,40

formaat
  • Ontstekingremmend
  • Geschikt voor zeer gevoelige huid
  • Met groenethee-extract
Plantaardige zeep met een antioxiderende en talgregulerende werking. De verkwikkende zeep maakt de huid soepel en vermindert het vochtverlies via de opperhuid. Bovendien helpt deze zeep huid die beschadigd is door uv-straling te herstellen. Door de ontstekingremmende eigenschappen is de zeep ook zacht voor droge en zeer gevoelige huid.

De tip van catherine

  • De natuurlijke glycerine in onze zepen vormt een onzichtbaar beschermlaagje op de huid. Zo creëer je weerstand tegen agressie en irritatie van buitenaf.
  • Doe eenmaal per week een beetje zeep op een scrubhandschoen voor een aromatische scrubsessie. Je voelt je als herboren!

Glycerin, Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Sodium Laureth Sulfate, Sorbitol, Sodium Laurate, Parfum, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Citrate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tetrasodium Etidronate, Camellia Sinensis Extract.
Bevochtig je handen met lauw water en laat de zeep in je handen schuimen. Masseer het zeepschuim in cirkelvormige bewegingen op het lichaam en gelaat. Vermijd de huid rond de ogen. Laat even inwerken en spoel af met lauw water. Dep je lichaam daarna droog, wrijf niet.