zuiver dode zee badzout

€ 215,00

formaat
  • Actief huidverzorgend
  • pH-neutraal, zonder geur- of kleurstoffen
  • Verkrijgbaar op bestelling (2 weken)
Het Dode Zee badzout zorgt voor een zijdezachte huid dankzij de zuiverende en actief huidverzorgende werking. Verwijdert dode huidcellen, stimuleert celvernieuwing, verbetert de microbloedsomloop en versterkt het immuunsysteem. Het Dode Zee badzout werkt heilzaam als extra ondersteuning bij psoriasis, eczema en andere huidproblemen. Daarnaast heeft het een positief effect op hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn en reuma. Het Dode Zee badzout bevat een maximale concentratie aan Dode Zee mineralen en is pH-neutraal, vrij van kleur- en geurstoffen.

De tip van catherine

  • Wist je dat we ook kleine zakjes Dode Zee badzout hebben met heerlijke geuren? Combineer 1 lepel daarvan met 800 g neutraal Dode Zee badzout en creëer een aromatisch en heilzaam badmoment!
  • Ontdek ons compleet gamma met Dode Zee producten voor een deugddoende verzorging van de gevoelige huid!

Vul de bodem van het bad met heet water en voeg er minimum 800 g Dode Zee badzout aan toe. Wanneer het zout is opgelost, kun je meer water toevoegen. De ideale watertemperatuur bedraagt 36°C à 39°C voor een bad van 15 à 20 minuten. Dep je lichaam na het bad zachtjes droog, wrijf niet. Voor een relaxerend hand- of voetbad doe je hetzelfde met 100 g zout. Dit helpt om beter in te slapen!