21 juni 2021

Wanna be part of the Bubbles-family?

Vacature verkoopsmedewerker Gent


Fan van Bubbles at Home? Word je blij als je mensen kunt helpen? Spreek je vloeiend Nederlands, Frans en Engels? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega! We zoeken iemand die ons enthousiast verkoopsteam wil versterken in Gent.

 

Wat verwachten we van jou?


Je bent enthousiast over onze vegan zepen, verzorgingsproducten, … en dat voelen de klanten meteen. Je adviseert hen gericht en helpt ze met de glimlach bij het kiezen van producten die passen bij hun huidtype. Spreekt de klant Nederlands, Frans of Engels? Jij begeleidt hen altijd met veel plezier in hun taal.

Je hebt bovendien graag dat de winkel netjes oogt. Je houdt die dan ook goed op orde en vult aan waar nodig. Ook de stock hou je nauwkeurig bij. Stiptheid en nauwkeurigheid zijn nu eenmaal jouw specialiteiten!

 

Wat bieden we jou?


  • Bij Bubbles at Home is het elke dag een beetje feest. Het is immers een plezier om klanten keer op keer gelukkig te maken!
  • Je werkt deeltijds in onze winkel in Gent (20-24 uur), maar ook een fulltime functie is mogelijk! Werken in het weekend en op feestdagen vind je niet erg.

Zin om de Bubbles-family te vervoegen? We leren je graag kennen! Solliciteren kan via info@bubblesathome.be. Tot snel?
Lees ook