Arganolie zeep

€ 31,60

formaat
  • Zachte dagelijkse gezichtsreiniging
  • Geschikt bij huidproblemen
  • Ook als blok van 1,2 kg verkrijgbaar
Plantaardige zeep op basis van weldadige olie uit de pitten van de vrucht van de arganboom. Deze bomen groeien al meer dan 80 miljoen jaar in het onherbergzame zuiden van Marokko. Arganolie zeep werkt huidverzorgend, anti-huidverouderend, anti-oxiderend en is rijk aan vitamine E. Uitermate geschikt voor de verzorging van acné, huidvlekken, kloven, eczema, huidstriemen, cellulitis en nagels.

De tip van catherine

  • Arganolie zeep is een zacht alternatief voor scheerschuim voor een gevoelige huid of bij scheerbrand.
  • Combineer met pure arganolie of andere verrijkte producten.

Glycerin, Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Sodium Laureth Sulfate, Sorbitol, Sodium Laurate, Parfum, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Citric Acid, Sodium Citrate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tetrasodium Etidronate, Tocopheryl Acetate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin.
Bevochtig je handen met lauw water en laat de zeep in je handen schuimen. Masseer het zeepschuim in cirkelvormige bewegingen op het lichaam en gelaat. Vermijd de huid rond de ogen. Laat max. 10 à 15 minuten inwerken en spoel met lauw water. Dep droog, zonder te wrijven. Let op: bouw het gebruik langzaam op en laat de zeep de eerste keer niet langer dan 3 minuten inwerken. In het begin kan de huid wat tintelen of kan rode irritatie ontstaan. Dit is normaal en is geen allergische reactie.