Dode Zee badzout rabarber

€ 8,95

formaat
  • Heilzaam
  • Reinigt, kalmeert, voedt
  • Zoet-zure hypoallergene parfum
Ervaar de verfrissende en levendige geur van rabarber, een prikkelende mix van sappige zoetheid en lichte zuurheid. Laat deze fruitige aroma's een energieke en opwekkende sfeer creëren, perfect voor een verkwikkende beleving. Een hoge kwaliteit van Dode Zee Zout, bevat een maximum concentratie aan mineralen die essentieel zijn voor de stofwisseling van onze huid. Het heeft een zuiverende werking en verzorgt de huid actief, voor een zijdezachte huid. Het zout verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. Verbetert de microbloedsomloop en versterkt het immuunsysteem. Met hypoallergene parfum dat verzachtend werkt bij eczema, psoriasis, acné, hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn en reuma. Ontdek nog andere geuren op onze website.

De tip van catherine

  • -Geniet optimaal van de doeltreffende werking van het Dode Zee zout en wikkel je lichaam na het bad in een badmantel en laat een uur rusten. Spoel je daarna af en dep de huid zachtjes droog. -Ga 's avonds in bad zodat je jouw lichaam nadien de nodige rust kunt geven.

Aqua, Magnesium Chloride, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Parfum
Vul de bodem van het bad met heet water en voeg er minimum 800 g Dode Zee badzout aan toe. Wanneer het zout is opgelost, kun je meer water toevoegen. De ideale watertemperatuur bedraagt 36°C à 39°C voor een bad van 15 à 20 minuten. Dep je lichaam na het bad zachtjes droog, vermijd wrijfachtige bewegingen. Voor een relaxerend hand- of voetbad doe je hetzelfde met 100 g zout. Dit helpt om beter in te slapen!